fbpx

Nu kan du leje en Soundboks, og få den bedste lyd til dit arrangement

Soundboks ved Viborg Katedralskole

I 2014 besluttede tre gymnasievenner sig for at lave en mobil højtaler, de kunne tage med på Roskilde Festival. De ville bygge en højtaler, der kunne høres på festivalpladsen og danne rammen om de fedeste fester.

Den første Soundboks var skabt til fest – Den var holdbar og havde en ydeevne langt ud over tilsvarende højtalere på markedet. Der er sket meget siden den første Soundboks så dagens lys, og den dansk udviklede højtaler er kun blevet bedre med årene.

Vores kunder fortjener det bedste af det bedste.

Når vi i Pulz har valgt at udleje netop Soundboks-højtalere, er det naturligvis fordi det er markedets bedste, mest solide og bedst lydende mobile højtalere. Vores kunder fortjener det bedste, så det giver vi dem.

Med den nye Soundboks får du en højtaler med lydstyrke på koncertniveau. Et udskifteligt batteri med lang levetid, sørger for 100% mobilitet, og du kan derfor placere højtaleren præcist hvor du vil, uden at skulle tage hensyn til irriterende ledninger. Lejer du flere højtalere, kan de nemt kobles sammen via trådløs forbindelse, og give dig en endnu bedre lydoplevelse.

Det er både nemt og hurtigt at opsætte højtalerne uanset om du vælger en enkelt, eller om du foretrækker at leje flere højtalere som skal kobles sammen.

Vi har gjort det nemt at leje en Soundboks til dit arrangement.

Når du har brug for god musik, skal det være både nemt og hurtigt, at leje en Soundboks – Det er det hos Pulz. Vi har gjort lejeprocessen helt enkel – På pulz.dk kan du booke en elle flere højtalere præcist når du har brug for dem.

Når du skal leje højtalere til dit arrangement, skal du blot træffe nogle få valg:

  • Skal du bruge én eller flere højttalere?

  • Hvornår skal du bruge dem, og i hvor lang tid?

  • Kan du selv hente og bringe dem i Viborg, eller skal vi bringe dem ud?

  • Ønsker du at tegne en forsikring, der dækker eventuelle skader?

  • Får du brug for ekstra tilbehør (højtalerstativ, mikrofon eller andet)?Når du kender svarene på ovenstående spørgsmål, skal du blot udfylde formularen på vores bookingside, så tager vi os af resten. Så snart vi har modtaget din lejeanmodning, vender vi tilbage med de praktiske oplysninger, og så behøver du ikke gøre mere. Det er da nemt.

Vores kontor ligger i Viborg, men kunderne kommer fra hele regionen.

Pulz har kontor midt i Viborg, og det er her, du som kunde har mulighed for at hente og aflevere det lejede udstyr. Bor du længere væk, eller har du bare ikke mulighed for selv at hente/bringe de lejede højtalere, bringer vi naturligvis også ud – Det vigtigste er, at musikken kommer ud til dit arrangement.

Har du spørgsmål vedrørende vores højtalere, eller er du i tvivl om noget i forbindelse med vores lejebetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os.